Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Uw huis bouwen onder architectuur van droom naar daad. Van een lege kavel naar een onder architectuur gebouwd droomhuis. 85 jaar ervaring - eigen vakmensen - transparant in kosten - alle disciplines in huis

Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Ambachtelijk en traditioneel gebouwde luxe villa’s, in het hogere segment, die voldoen aan de modernste eisen. Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Een eigen villa ontwerpen en een villa bouwen is een droom voor velen. Alles is afgestemd op uw eigen wensen en behoeftes. Uniek! Uw villa bouwen wij onder architectuur en is daarom enig in zijn soort. Uw kavel verdient het beste, en met dé nuchtere meesterbouwer uit Oost-Nederland wordt dit gegarandeerd.

Lichtenberg Exclusieve Villabouw: Actief en vooraanstaand met traditioneel bouwen sinds 1935. Voor elk budget kunnen wij uw droomhuis bouwen.

Meer informatie

Voor meer informatie en inspiratie bezoek ook eens onze website: www.lichtenbergvillabouw.nl 

of volg ons op Instagram, PinterestLinkedIn of Facebook