Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa te Warmond

Een modern ontworpen villa met unieke details en rustieke uitstraling.

Omschrijving Rietgedekte villa te Warmond

Bij deze rietgedekte, moderne villa te Warmond was de wens van de, toen nog toekomstige bewoners, om een villa te bouwen met een rustieke uitstraling en unieke details. De rietgedekte, moderne villa is opvallend door haar verspringingen in het rieten dak ten behoeven van de ramen op de eerste verdieping. Een luxe natuurstenen trasraam in combinatie met het keim- en potdekselwerk maken de villa helemaal af.

Ook de garage met rieten dak is een geweldige toevoeging, bijpassend bij de villa door het gebruik van dezelfde gepotdekselde geveldelen. Tot slot maakt de onder architectuur ontworpen tuin het plaatje compleet. 

Bekijk deze villa ook op onze website: Rietgedekte villa te Warmond

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.