Rietgedekte stadsvilla

Een chique rietgedekte villa op een riante kavel met een schuur annex veranda geheel in dezelfde fraaie stijl ontworpen als de villa.

Omschrijving van de villa

 

 

Deze villa is in samenspraak met de familie ontworpen. Zoals altijd is het echt een stukje levenswerk geworden waar ze van het eerste idee tot en met de oplevering bij betrokken zijn geweest. De villa is gerealiseerd in een villawijk te Ugchelen. De combinatie van de warm-rode gevelstenen en de gebroken witte kozijnen met de rieten kap geeft het geheel een chic uiterlijk. 

 

Al met al waar we als bouwbedrijf, net als onze opdrachtgever, trots op zijn...

 

 

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft. ?

Social Media

Volgt u Bouwbedrijf Lichtenberg al op social media? Zowel op facebook als linked-in worden er regelmatig berichten gepubliceerd. 

Natuurlijk zijn wij ook telefonish bereikbaar: 0548-513 663