Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa op de Hondsrug

Deze prachtige landelijke villa lijkt haast op te gaan in de bosrijke omgeving.

Omschrijving Villa op de Hondsrug

Deze prachtige landelijke villa lijkt haast op te gaan in de bosrijke omgeving. De rode bakstenen contrasteren mooi met de strakke lijnen en donkere keramische dakpannen. De verspringende indeling met twee overkapte terrassen geeft deze strakke villa net dat beetje extra in uitstraling en ruimte om te genieten. De veranda is zelfs voorzien van heaters, zodat het ook in het voor- en na seizoen en ‘s avonds heerlijk buiten leven is.

Binnen is deze sfeervolle woning juist heel licht en modern ingericht. De wit gesausde wanden gecombineerd met de strakke zwarte stalen taatsdeuren en details zorgen voor een strak en ruimtelijk effect. Tegelijkertijd bieden de haard, de architraven op de kozijnen en natuurlijk de bibliotheek een haast romantische en warme tegenhanger, wat deze comfortabele villa maakt tot een thuis. En ondanks alle luxe is dit huis 0 op de meter!

Bekijk deze villa op onze website: Villa op de Hondsrug

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.