Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa te Beetsterzwaag

Dit geweldige ontwerp heeft opvallende kenmerken, de wit gestucte gevel, de prominente schoorsteen en de vele verspringingen in de kap.

Omschrijving Villa te Beetsterzwaag

De binnenzijde van deze maatwerkvilla zal u verbazen, een heerlijke lichte woning met veel lichtinval. De eetkamer en woonkamer zijn van elkaar gescheiden door een roomdivider wat zorgt voor een open sfeer. Hierdoor ogen beide ruimtes gezellig en sfeervol. In de woonkamer is een haard geplaatst en de woonkamer is van de hal gescheiden door prachtige taatsdeuren. De overige kozijnen op de beneden verdieping zijn in een zwarte ral kleur afgewerkt. Hierdoor is het samen met de stalen deuren een mooi geheel. Vanuit de eetkamer heeft u zicht op de prachtige keuken met kookeiland. Verder bevinden zich op de begane grond nog een bijkeuken en een speelkamer voor de kinderen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met een zeer riante inloopkast. Ook is er nog een werkkamer aanwezig en een prachtige badkamer met separaat toilet.

Bekijk deze villa ook op onze website: Villa te Beetsterzwaag

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.