Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Moderne Stadsvilla

Een modern ontworpen villa met een dieprode baksteen, vlakke dakpannen, en strakke hardhouten raamkozijnen.

Omschrijving Stadsvilla te Utrecht

De basis van deze villa is klassiek van aard, toch heeft de villa een zeer eigentijdse uitstraling door toepassingen in het ontwerp die niet alledaags zijn. Zo is er bij de voor- en zijgevel een soort 'middenschip' gecreëerd die uitsteekt ten opzichte van de rest van de gevel. Deze lijn is doorgetrokken onder de hoekramen, waardoor er een naar voren geplaatst trasraam ontstaat. Daarnaast zijn aan de achterzijde van de villa twee aparte hoekramen geplaatst, hebben de rest van de raampartijen horizontale roedes en als dakbedekking is gekozen voor vlakke pannen.

Op de begane grond vinden we een ruime living met daarnaast een tv-kamer. De keuken is straatgericht en heeft maar liefst twee paar openslaande deuren. Dit geldt overigens ook voor de living. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gesitueerd, waarbij de hoofdslaapkamer over een badkamer ensuite beschikt. De vide in de hal geeft een ruimtelijk gevoel in zowel de hal als de overloop.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.