Moderne villa

Een modern ontworpen villa met een dieprode baksteen, vlakke dakpannen, en strakke hardhouten raamkozijnen.

Omschrijving van de villa

De basis van deze villa is klassiek van aard, het is in ieder geval geen blokkendoos zoals je bij veel moderne woningen zou verwachten. Toch heeft de villa een zeer eigentijdse uitstraling door toepassingen in het ontwerp die niet alledaags zijn. Zo is er bij de voor- en zijgevel een soort 'middenschip' gecreëerd die uitsteekt ten opzichte van de rest van de gevel. Deze lijn is doorgetrokken onder de hoekramen, waardoor er een naar voren geplaatst trasraam ontstaat. Daarnaast zijn aan de achterzijde van de villa twee aparte hoekramen geplaatst, hebben de rest van de raampartijen horizontale roedes en als dakbedekking is gekozen voor vlakke pannen.

Op de begane grond vinden we een ruime living met daarnaast een tv-kamer. De keuken is straatgericht en heeft maar liefst twee paar openslaande deuren. Dit geldt overigens ook voor de living. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gesitueerd, waarbij de hoofdslaapkamer over een badkamer ensuite beschikt. De vide in de hal geeft een ruimtelijk gevoel in zowel de hal als de overloop.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.