Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Duurzaam een villa bouwen

Welke opties zijn er bij duurzaam bouwen en voor welke materialen kies je? Wij bespreken het in dit artikel.

Een duurzame villa bouwen

Het bouwen van een duurzame villa omvat verschillende aspecten. U kunt hierbij denken aan duurzame bouwmaterialen, energie-efficiënte technologieën, automatisering en waterbesparende maatregelen.

Onder duurzame boumaterialen valt het groen bouwen met herbruikbare materialen en het gebruik van duurzame isolatiematerialen. Dit wordt steeds populairder omdat hiermee afval wordt verminderd en er gelijk al comfort wordt gecreëerd in uw villa.

Het gebruik van zonnepanelen en andere duurzame energieopwekkingstechnologieën draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en maakt zelfs nul-op-de-meter woningen mogelijk. Waterbesparende maatregelen, zoals regenwateropvangsystemen en waterrecyclage, verminderen het waterverbruik en minimaliseren de impact op het lokale watersysteem. 

In ons blog Duurzaam bouwen: energiezuinige opties voor uw luxe villa leest u uitgebreid over alle opties en mogelijkheden van een duurzame villa bouwen

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Uw eigen villa bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.