Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Villa te Hengelo

Deze moderne, rietgedekte villa is gelegen in het Twentse Hengelo en het ontbreekt hier werkelijk aan niets. Deze villa is duidelijk gebouwd om te genieten!

Omschrijving villa te Hengelo

Deze moderne, rietgedekte villa is gelegen in het Twentse Hengelo en het ontbreekt hier werkelijk aan niets. Aan de voorzijde geeft deze villa gelijk een royaal gevoel. De wit gestuukte gevel in combinatie met de rieten kap zorgt voor een chique gevoel. Aan de achterzijde een verrassende toevoeging aan deze villa; het buitenverblijf. Hier wordt gelijk duidelijk dat deze villa gebouwd is om te genieten! 

Het inpandig balkon biedt u een heerlijk plekje om ’s morgens wakker te worden of te genieten van de eerste lentezon. Vanuit het portaal bij de keuken staat u direct op het overdekte terras, met uitzicht op de tuin en het bijzondere buitenverblijf. Een Luxe verblijf met buitenkeuken, moderne loungehoek en bar. 

Bekijk deze villa ook op onze website: Villa te Hengelo

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.