Woonboerderij rietgedekt

De wens van de bewoners was een woonboerderij met historische en authentieke stijlelementen zodat de villa perfect in het Twentse landschap opgaat.

Omschrijving van de woonboerderij

Deze woonboerderij is voorzien van een blauwgrijze, gestuukte plint. De plaats waar van oudsher de staldeuren zouden zitten zijn vervangen door een groot rond kozijn. Een grote schoorsteen in de nok en een dik pak riet, waarbij de gebakken nokvorsten met op de hoeken de 'apekonten' niet zijn vergeten.

Al met al een schitterende boerderij, waarbij hij heel goed tot zijn recht komt in de even schitterende omgeving van Rijssen.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.