Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa te Apeldoorn

Een prachtige villa met chique avondsferen. Van deze villa zijn dag- en avond foto's gemaakt voor een prachtig beeld!

Omschrijving rietgedekte villa te Apeldoorn

In de bosrijke wijk "Berg en Bos" in Apeldoorn is deze prachtige rietgedekte villa gebouwd. De rieten kap in combinatie met de wit gesauste gevel en het douglas potdekselwerk geven de villa een landelijke en moderne uitstraling. Rondom de gehele villa en in de tuin is buitenverlichting aangelegd. Dit zorgt niet alleen voor een chique gevoel, maar ook voor sfeer zodat het ook ’s avonds genieten is op het terras!

Binnen is deze villa ook ruim en chique ingericht. Zo beschikt de villa over een ruime kelder en zijn de woonkamer en -keuken met elkaar verbonden voor ruimte en gezelligheid.

Bekijk deze villa ook op onze website: Rietgedekte villa te Apeldoorn

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Uw eigen villa bouwen? Bekijk onze website voor meer informatie.

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.