Landhuis rietgedekt

Een schitterend landhuis op een zeer royale kavel. Rietgedekt, witte gevels, potdekselwerk, alles klopt aan deze woning!

Omschrijving van het landhuis

Een landhuis in het midden van het land op een unieke kavel. De bijzondere entree valt meteen op bij het inrijden van de oprijlaan. Het voorportaal, met dubbele voordeur en een groot bovenlicht, is rietgedekt, waarbij zelfs de verticale gedeeltes met riet zijn bekleed. Aan de buitenzijde is het niet meteen te zien, maar het landhuis heeft een zeer grote inhoud doordat de volledige woning is onderkelderd. In de kelder zijn twee logeerkamers te vinden, een speelkamer, werkkamer, badkamer, berging en de technische ruimte. Via twee vaste trappen is de kelder van het landhuis bereikbaar. Op de begane grond is de riante keuken en woonkamer, beide met openslaande tuindeuren te vinden. Leuk detail is de schoorsteen; deze fungeert als het rookafvoerkanaal voor de sfeerhaard, maar geeft de warmte door naar de veranda! Op de eerste verdieping biedt een vide uitzicht over de hal én een blik naar buiten via het grote bovenlicht. Verder zijn op de verdieping drie slaapkamers gerealiseerd, een badkamer en separate wc. De hoofdslaapkamer is te vinden in het 'bijgebouw' aan de linkerzijde van de woning.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.