Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekt Landhuis met zwembad

Een schitterend landhuis op een zeer royale kavel. Rietgedekt, witte gevels, potdekselwerk, alles klopt aan deze woning!

Omschrijving Landhuis met rieten kap

Een landhuis gebouwd in het midden van het land op een unieke kavel. De bijzondere entree valt meteen op bij het inrijden van de oprijlaan. Het voorportaal, met dubbele voordeur en een groot bovenlicht, is rietgedekt, waarbij zelfs de verticale gedeeltes met riet zijn bekleed. Aan de buitenzijde is het niet meteen te zien, maar het landhuis heeft een zeer grote inhoud doordat de volledige woning is onderkelderd.

In de kelder zijn twee logeerkamers te vinden, een speelkamer, werkkamer, badkamer, berging en de technische ruimte. Via twee vaste trappen is de kelder van het landhuis bereikbaar. Op de begane grond is de riante keuken en woonkamer, beide met openslaande tuindeuren te vinden. Leuk detail is de schoorsteen; deze fungeert als het rookafvoerkanaal voor de sfeerhaard, maar geeft de warmte door naar de veranda! Op de eerste verdieping biedt een vide uitzicht over de hal én een blik naar buiten via het grote bovenlicht. Verder zijn op de verdieping drie slaapkamers gerealiseerd, een badkamer en separate wc. De hoofdslaapkamer is te vinden in het 'bijgebouw' aan de linkerzijde van de woning.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.