Gooische villa

Een wel heel bijzondere villa. De vele verspringingen in de daklijn zorgen voor een levendig ontwerp dat vanuit elke hoek weer een ander aanzicht geeft.

Omschrijving van het landhuis

In Laren, op een royaal bemeten kavel, heeft Bouwbedrijf Lichtenberg deze wit gekeimde, rietgedekte villa gerealiseerd. De vele verspringingen in de daklijn maken het tot een levendig ontworpen villa. De hardhouten raam- en deurkozijnen zijn in antraciet uitgevoerd, wat voor een eigentijdse uitstraling zorgt. Drie ferme schoorstenen geven de villa een solide aanblik mee. Via de grote ramen en tuindeuren aan de achterkant hebben de bewoners een geweldig uitzicht over hun tuin en het zorgt tegelijkertijd voor een riante lichtinval in de woning.

Behalve de ruim bemeten kavel kan hetzelfde worden gezegd over de binnenruimte. Onder het huis is een grote kelder gerealiseerd met een hobbyruimte, logeerkamer en wijnkelder. Op de begane grond de gebruikelijke vertrekken inclusief een speel- annex tv-kamer. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamer te vinden, waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een badkamer ensuite, inloopkast en fitnessruimte. Kortom, hier kan volop geleefd worden!

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.