Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wat kost een villa bouwen?

Eén van de vragen die u uzelf stelt bij het bouwen van uw eigen villa; wat gaat mij dit kosten? Wij geven u graag meer informatie!

Verschillende bouwkosten villa bouwen

Bij elke bouw komen enkele algemene bouwkosten terug, waaronder de aankoopprijs van de kavel, de kosten voor het ontwerp en de architect, bodemonderzoek, leges en vergunningen voor de infrastructuur, de bouwkosten voor de villa, waaronder de voorzieningen op de bouwplaats en de kosten voor materiaal, de nutsaansluitingen voor water en elektriciteit, en diverse arbeidskosten voor de inrichting van de villa zoals een keuken, wandafwerking en tuin.

Kosten villa bouwen bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Bij de keuze voor Lichtenberg Exclusieve Villabouw zijn bepaalde werkzaamheden al in de prijs inbegrepen, wat wordt aangeduid als de aanneemsom. Na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst, zullen wij een gedetailleerde begroting maken, waarin alle inbegrepen zaken zijn opgenomen, zodat u helderheid heeft over waar de kosten zitten. Hierdoor heeft u een volledig beeld van de totaalprijs.

Lees meer over villa bouwen kosten en villa bouwen prijzen op onze webiste. Bijvoorbeeld over de kuubprijs die wij hanteren en de werkzaamheden die zijn inbegrepen in de totale aanneemprijs.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.