string(1) "p"

Creatief Landhuis met souterrain

Door opgelegde restricties moesten wij creatief met de ruimte omgaan. Hierdoor ontstond het idee om 'de grond in te gaan'.

Omschrijving Landhuis te Lochem

Door de geldende restricties die de gemeente en welstand de opdrachtgevers meegaven, kwam onze huisarchitect voor een leuke uitdaging te staan. Zo mocht de voorgevel slechts 6,5 meter breed zijn en was het aantal kuub beperkt. Hierdoor onstond als snel het idee om de grond in te gaan!

Met een souterrain bereikten we wel het aantal kuub wat onze opdrachtgever voor ogen had én voldeden wij tegelijktertijd aan de gestelde eisen van de gemeente. Uiteindelijk is het een landhuis geworden, waar wij bij Lichtenberg Exclusieve Villabouw echt trots op zijn. Zo is de opvallende schoorsteen aan de voorzijde erg geslaagd, net als de wit gekeimde muren.

Keimen is het afwerken van metselwerk met een mineraal of sillicaatverf, waardoor de muur een matte, kalkachtige uitstraling krijgt. Dit in combinatie met het houtwerk en rieten kap wordt het een stijlvol geheel.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.

Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten