Rietgedekt landhuis

Een rietgedekt landhuis met een wel heel bijzondere kap! De combinatie van witte gevels en houten potdekselwerk geven het landhuis een stoere uitstraling.

Omschrijving van het landhuis

Duidelijke eis was een luxe landhuis dat niet te groot is, maar wel groot genoeg. Verdere wensen waren houten (peil)kozijnen, grote roedes, vaste luiken en uiteraard een dak met een dik pak riet. Wat meteen in het oog springt is de bijzondere vorm van het dak; een zadeldak met aflopende nok. De bewoners noemen het gekscherend een 'katterug'.

Voor de indeling waren de wensen dat het cenrale punt in dit landhuis de woonkeuken moest zijn. De keuken beschikt over een kookeiland, alle kasten zijn tegen één wand geplaatst en er is een ruime eettafel voor zes personen. Vanuit de keuken is via de diepzwarte schuifdeuren de woonkamer toegankelijk, evenals de televisie- en speelkamer voor de kinderen. Op de eerste vierdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gerealiseerd.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.