Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekt landhuis

Een rietgedekt landhuis met een wel heel bijzondere kap! De combinatie van witte gevels en houten potdekselwerk geven het landhuis een stoere uitstraling.

Omschrijving Landhuis te Wierden

Duidelijke eis was een luxe landhuis dat niet te groot is, maar wel groot genoeg. Verdere wensen waren houten (peil)kozijnen, grote roedes, vaste luiken en uiteraard een dak met een dik pak riet. Wat meteen in het oog springt is de bijzondere vorm van het dak; een zadeldak met aflopende nok. De bewoners noemen het gekscherend een 'katterug'.

Voor de indeling waren de wensen dat het cenrale punt in dit landhuis de woonkeuken moest zijn. De keuken beschikt over een kookeiland, alle kasten zijn tegen één wand geplaatst en er is een ruime eettafel voor zes personen. Vanuit de keuken is via de diepzwarte schuifdeuren de woonkamer toegankelijk, evenals de televisie- en speelkamer voor de kinderen. Op de eerste vierdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gerealiseerd.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.