Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Jaren '30 landhuis

Dit jaren '30 landhuis heeft vele leuke details. Dit maakt het tot een hoogwaardige villa gerealiseerd door Lichtenberg Exclusieve Villabouw.

Omschrijving van het landhuis

Dit landhuis is door ons geheel naar wens van de opdrachtgever ontworpen, uitgewerkt en uiteindelijk gerealiseerd. De stijlkenmerken van dit landhuis komen uit de jaren '20 en '30; Drie donkere rollagen bij de pilaren, een robuust balkon aan de achterzijde en een grote schoorsteen.

Dat niet alleen de buitenzijde in de stijl van de jaren 20–30 is gebouwd, blijkt wel uit de hoge plinten, de architraven, de dubbele (schuif-)deuren en een kamer-en-suite. Dit landhuis heeft verder op de begane grond, naast de ruime keuken en de living, een aparte eetkamer en een werkkamer. Via een tussenbouw is de logeerkamer met eigen badkamer bereikbaar. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers gesitueerd, vanuit de masterbedroom is de ruime inloopkast bereikbaar. Tevens is er een riante badkamer met een apart toilet gecreëerd. Onder de woning is een prefab kelder geplaatst van ruim 35 m3.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.