Jaren '30 landhuis

Dit jaren '30 landhuis heeft vele leuke details. Dit maakt het tot een hoogwaardige villa gerealiseerd door Bouwbedrijf Lichtenberg.

Omschrijving van het landhuis

Dergelijke landhuizen worden door ons geheel naar wens van de opdrachtgever ontworpen, uitgewerkt en uiteindelijk gerealiseerd. De stijlkenmerken van dit landhuis komen uit de jaren '20 en '30; Drie donkere rollagen bij de pilaren, een robuust balkon aan de achterzijde en een knots van een schoorsteen.

 

Dat niet alleen de buitenzijde in de stijl van de jaren 20–30 is gebouwd, blijkt wel uit de hoge plinten, de architraven, de dubbele (schuif-)deuren en een kamer-en-suite. Dit landhuis heeft verder op de begane grond, naast de ruime keuken en de living, een aparte eetkamer en een werkkamer. Via een tussenbouw is de logeerkamer met eigen badkamer bereikbaar. Op de 1e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers gesitueerd, vanuit de masterbedroom is de ruime inloopkast bereikbaar. Tevens is er een riante badkamer met een apart toilet gecreëerd. Onder de woning is een prefab kelder geplaatst van ruim 35 m3.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.