Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa te Doorn

Deze rietgedekte villa te Doorn is onderdeel van een groter plan. 9 Landgoed villa's midden op de Utrechtse Heuvelrug, met oog op de omgeving!

Omschrijving Rietgedekte villa te Doorn

Het hele jaar genieten van de natuur en omgeving met de  luxe van een moderne villa! De witte overstekken geven het rieten dak een moderne uitstraling, die nog wordt versterkt door de zwarte dakkapellen en staande Douglas planken waarmee de gevel bekleed is. Vergeet hierbij vooral niet te kijken naar de antraciet, bruine kleur van de raamkozijnen. Een detail die zorgt voor deze moderne, maar ook unieke uitstraling. De houten veranda en het ruime terras bieden uitzicht op de prachtig aangelegde tuin in Engelse stijl, waarbij de sfeer van de buitenplaats is doorgetrokken.

Bekijk deze villa ook op onze website: Rietgedekte villa te Doorn

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.