Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Heerlijkhuis Bouwen

Jouw huis online ontwerpen en laten bouwen met Heerlijkhuis Bouwen.

Online huis ontwerpen

Ontwerp jouw ideale Heerlijkhuis online! Met onze huis configurator kun je eenvoudig je eigen droomhuis ontwerpen en samenstellen. Dankzij verschillende personalisatiemogelijkheden kun je het huis helemaal naar jouw wensen aanpassen. Met onze configurator wordt het ontwerpen van je droomhuis eenvoudiger dan ooit. Het ontwerp helemaal naar wens? Laat dan je gegevens achter in de configurator en ontvang het ontwerp ook via de mail. Maar dat niet alleen; we sturen je hierbij een overzicht met alle kosten waar je rekening mee moet houden. Wil je daarna beginnen met de bouw? Neem dan contact op met één van onze adviseurs; wij zullen namelijk alles voor je regelen. We hebben niet alleen een online configurator, maar kunnen ook jullie huis bouwen met onze eigen vakmensen!

We hebben momenteel 2 types beschikbaar waarbij je de keuze hebt uit 4 stijlen. Binnenkort komt ons 3e type online! In 4 stappen stel jij je eigen huis samen en heb je verschillende keuzes voor de buitenkant van je huis, maar ook voor de indeling aan de binnenkant.

Lees meer over een online huis ontwerpen op onze website!

Heerlijkhuis Bouwen

Je eigen huis bouwen of heb je een vraag over het bouwen van een huis? Neem dan contact met ons op via de website; heerlijkhuisbouwen.nl. Met 90 jaar ervaring in de bouw hebben wij alle kennis om jou te voorzien van het juiste advies. Kies je voor Heerlijkhuis Bouwen, dan begeleiden we jullie van begin tot eind; van ontwerp tot daadwerkelijke bouw en oplevering!

Heerlijkhuis Bouwen is een activiteit van de Lichtenberg Bouwgroep.