Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Landhuis te Vogelenzang

In Vogelenzang heeft Lichtenberg Villabouw deze prachtige villa gebouwd, door de verspringingen in de daklijn is het een schitterend huis om te zien.

Omschrijving Landhuis te Vogelenzang

Bij de voorgevel zijn een aantal gevels opgetrokken met zwart potdekselwerk, de overige gevels zijn voorzien van een warmrode steen. De raam- en deurkozijnen zijn voorzien van roedes en uitgevoerd in het antraciet wat voor een eigentijdse uitstraling zorgt. De twee schoorstenen geven deze villa een solide aanblik. De kavel is ontzettend groot maar ook de binnenruimte van de villa is erg riant.

Op de benedenverdieping is de keuken voorzien van een prachtig kookeiland. Vanuit de keuken bereikt u de ruime bijkeuken met witgoed en de fietsenberging. Vanuit de andere kant van de keuken kunt u de ruime eetkamer en gezellige woonkamer bereiken, beide voorzien van een sfeerhaard. Verder zijn er 2 slaapkamers gesitueerd waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een badkamer ensuite. Op de 1e verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, voorzien van vaste kasten inclusief eigen badkamer.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's of wilt u ook een landhuis bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.