Partner

Lichtenberg Bouwbedrijf

Uw huis bouwen onder architectuur van droom naar daad. Van een lege kavel naar een onder architectuur gebouwd droomhuis.

Luxe landhuis te Vogelenzang

In Vogelenzang heeft Bouwbedrijf Lichtenberg deze prachtige villa gebouwd, door de  verspringingen in de daklijn is het een schitterend huis om te zien.  

Uitstraling

Bij de voorgevel zijn een aantal gevels opgetrokken met zwart potdekselwerk, de overige gevels zijn voorzien van een warmrode steen. De raam- en deurkozijnen zijn voorzien van roedes en uitgevoerd in het antraciet wat voor een eigentijdse uitstraling zorgt. De twee schoorstenen geven deze villa een solide aanblik. De kavel is ontzettend groot maar ook de binnenruimte van de villa is erg riant.

Indeling


Op de benedenverdieping is de keuken voorzien van een prachtig kookeiland. Vanuit de keuken bereikt u de ruime bijkeuken met witgoed en de fietsenberging. Vanuit de andere kant van de keuken kunt u de ruime eetkamer en gezellige woonkamer bereiken, beide voorzien van een sfeerhaard. Verder zijn er 2 slaapkamers gesitueerd waarvan de hoofdslaapkamer de beschikking heeft over een badkamer ensuite.

Op de 1e verdieping bevinden zich de overige slaapkamers, voorzien van vaste kasten inclusief eigen badkamer.

Dankzij de vele ramen en deuren is er overal een schitterend uitzicht over de prachtig aangelegde tuin en tegelijkertijd zorgt het ook voor extra lichtinval in de woning. De iets terugvallende geveldelen aan de voor- en achtergevel zorgen voor knusse overkappingen met aan de zijgevel aan ruime veranda.

Meer informatie:

Kijk voor de volledige reportage van deze villa  op onze website  

Social media:

Volgt u ons al op facebook?

Contact?

Wij komen graag met u in contact. 

Meer lezen over
'Luxe landhuis te Vogelenzang'?

meer van deze professional

Fraaie notariswoning

Een notariswoning met veel oog voor detail op een ruime...

Gooische villa

Een wel heel bijzondere villa. De vele verspringingen i...

Twee-onder-een-kap villa

Een 2-onder-1-kapwoning, of zoals wij het liever noemen...

Toon alle 27 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.