Fraaie notariswoning

Een notariswoning met veel oog voor detail op een ruime kavel zodat de woning helemaal tot z'n recht komt!

Omschrijving van de notariswoning

In het Gelderse buitengebied staat een schitterende notariswoning. Deze woning op een riante kavel past geheel in de omgeving. De vrijstaande woning is zeer gedetaileerd uitgewerkt met luiken om alle kozijnen, voordeur met luxe afwerking, dakkapellen geheel in stijl, de roedes en het gestuukte plint maken het geheel compleet.

Samen met een prachtige tuin en de schitterende omgeving is het totaal een plaatje.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft. ?