Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Landhuis te Leersum

Een landhuis in een 'sprookjesbos'. Zo omschrijven de bewoners van dit fraaie landhuis hun woning te midden van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug.

Omschrijving Landhuis te Leersum

Op een bosrijke kavel van maar liefst 5 hectare, waar voorheen een boswachtershuisje stond, heeft Lichtenberg Exclusieve Villabouw dit fraaie landhuis mogen realiseren. Er waren een aantal ristricties vanuit de gemeente qua bebouwing, waardoor ervoor gekozen is de woning te voorzien van een souterrain om niet boven het vastgestelde bovengrondse bouwvolume uit te komen. De halfronde entree springt direct in het oog bij het oprijden van de inrit. De witte gevels steken mooi af bij de rieten kap en het donkere trasraam. Er is gekozen voor een zeer luxe afwerking, zoals de grijze nokvorsten, natuurstenen raamdorpels, sluitstenen en schoorsteenplaten voor beide schoorstenen.

Eén van de woonwensen was veel lichtinval. Doordat het landhuis omringt wordt door veel bomen een hele uitdaging. Maar toch, door het toepassen van grote raampartijen en openslaande tuindeuren komt er voldoende lichtinval in de woning. Ook het interieur voldoet aan alle wensen en eisen van de bewoners. Ruimtes zijn slim ingedeeld, mede door het plaatsen van de souterrain. 

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.