Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekte villa met imposante entree

Een charmante villa met leuke details en een geweldig uitzicht over de landerijen. Door de kleurstelling heeft de woning een zeer eigentijdse uitstraling.

Omschrijving Rietgedekte Villa met inpandige balkons

Het spreekwoord zegt het al: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat is wel van toepassing op deze villa met een imposante entree. Een dubbele voordeur, zij- en bovenlichten en een grote overkapping. In tegenstelling tot veel door ons gerealiseerde villa's is deze niet zomaar wit gekeimd, maar de muren zijn eerst glad gestuukt en vervolgens wit gemaakt. Dit zorgt voor een moderne uitstraling, zeker in combinatie met de strakke zwarte kozijnen.

Aan de achterzijde van de villa kijken de bewoners over de Gelderse landerijen. Daarom is ervoor gekozen om de achtergevel van veel ramen te voorzien om volop te kunnen genieten van het uitzicht. De veranda zorgt er bovendien voor dat de bewoners ook tijdens een regenbui nog lekker droog kunnen zitten. Op de eerste verdieping zijn bij twee slaapkamers inpandige balkons gerealiseerd. Om meer inhoud te creëren hebben de bewoners gekozen om de villa over het hele oppervlak te laten onderkelderen.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie:

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl


Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, LinkedIn, Facebook en Pinterest voor meer inspiratie en updates.