Charmante villa

Een charmante villa met leuke details en een geweldig uitzicht over de landerijen. Door de kleurstelling heeft de woning een zeer eigentijdse uitstraling.

Omschrijving van de villa

Het spreekwoord zegt het al: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Dat is wel van toepassing op deze villa met een imposante entree. Een dubbele voordeur, zij- en bovenlichten en een grote overkapping. In tegenstelling tot veel door ons gerealiseerde villa's is deze niet zomaar wit gekeimd, maar de muren zijn eerst glad gestuukt en vervolgens wit gemaakt. Dit zorgt voor een moderne uitstraling, zeker in combinatie met de strakke zwarte kozijnen. Aan de achterzijde van de villa kijken de bewoners over de Gelderse landerijen. Daarom is ervoor gekozen om de achtergevel van veel ramen te voorzien om volop te kunnen genieten van het uitzicht. De veranda zorgt er bovendien voor dat de bewoners ook tijdens een regenbui nog lekker droog kunnen zitten. Op de eerste verdieping zijn bij twee slaapkamers inpandige balkons gerealiseerd. Om meer inhoud te creëren hebben de bewoners gekozen om de villa over het hele oppervlak te laten onderkelderen.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft. ?

Contact

u kunt ons telefonisch bereiken op 0548-513 663 of via het contact formulier op onze site.

Social Media

Volgt u onze facebookpagina al?