Ruime patriciërswoning

Een villa met de uitstraling van een klassieke patriciërswoning: statige voorgevel en een prominent voorportaal.

Omschrijving van de woning

In het Lyceumkwartier te Zeist is een schitterde villa gerealiseerd. Deze zogenaamde patriciërswoning is geheel in stijl opgebouwd. Alle specifieke kenmerken van dit type villa’s zijn hierin verwerkt. De tuin, zowel voor- als achter de woning, geheel in stijl met de villa, maakt het plaatje compleet. Aan de achterzijde loopt een heerlijke serre vloeiend over naar een idem veranda. Niet alleen buiten maar ook binnen is aan elk detail gedacht, wat denkt u van de schouw in de living en de prachtige trap in de centrale hal.

Het geheel maakt het tot een prachtige villa op deze unieke locatie.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft. ?