Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Impressie - Schuurwoning te Wierden

Een impressie geeft een realistisch beeld van uw villa en komt de schets tot leven. Deze schuurwoning te Wierden is nog in aanbouw.

Omschrijving Impressie Schuurwoning te Wierden

Een prachtige rietgedekte schuurwoning met moderne risaliet. Voor deze risaliet, de dakkapellen en het raamaccent aan de voorzijde zijn dezelfde antraciet geveldelen gebruikt. Op deze manier een prachtig geheel. Door het gebruik van veel en grote raampartijen ontstaat een heerlijk lichte woning. 

Een impressie wordt ook wel een 'artist impression' genoemd, deze beelden zijn door een medewerker van Lichtenberg Exclusieve Villabouw zelf gemaakt. Op onze website hebben we een aantal van deze beelden staan. Deze villa's zijn in aanbouw of pasgeleden door ons opgeleverd! 

Bekijk de impressies op onze website: impressies Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.