Moderne rietgedekte villa 

Een royale rietgedekte villa met asymmetrische kap te Aerdenhout, wit gekeimd, modern uitgevoerd

Omschrijving

Als basis is er gekozen voor een asymmetrische kap. De hoge zijde is aan de kant van het oprit gesitueerd, op deze manier ontstaat er een vriendelijke overgang naar de tuinzijde. De woonfuncties zijn allemaal op de tuin gericht. De gevels zijn voorzien van keimwerk met een fraaie bakstenen plint. Samen met het potdekselwerk zorgt de verfijnde detaillering voor een karakteristieke rietgedekte villa.

Indeling

De begane grond kent een overzichtelijke indeling met een straatgericht keuken, woonkamer met openslaande tuindeuren en een werkkamer. Boven zijn drie slaapkamer te vinden, waarbij de hoofdslaapkamer over een eigen badkamer en een inloopkast beschikt. Als extra is er ook een aparte ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger.

Meer informatie

Volg ons op  internet  of op facebook   

telefonisch kan natuurlijk ook 0548-513 663

Over ons


Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.