Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Moderne rietgedekte villa te Aerdenhout

Een royale rietgedekte villa met asymmetrische kap te Aerdenhout, wit gekeimd, modern uitgevoerd

Omschrijving Rietgedekte villa te Aerdenhout

Als basis is er gekozen voor een asymmetrische kap. De hoge zijde is aan de kant van het oprit gesitueerd, op deze manier ontstaat er een vriendelijke overgang naar de tuinzijde. De woonfuncties zijn allemaal op de tuin gericht. De gevels zijn voorzien van keimwerk met een fraaie bakstenen plint. Samen met het potdekselwerk zorgt de verfijnde detaillering voor een karakteristieke rietgedekte villa.

De begane grond kent een overzichtelijke indeling met een straatgericht keuken, woonkamer met openslaande tuindeuren en een werkkamer. Boven zijn drie slaapkamer te vinden, waarbij de hoofdslaapkamer over een eigen badkamer en een inloopkast beschikt. Als extra is er ook een aparte ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.