Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Onderhoud rieten dak

Onderhoud is natuurlijk altijd belangrijk, ook bij een rieten dak. Wij geven hiervoor een aantal belangrijke tips om uw rieten dak in topconditie te houden!

Tips voor het onderhoud van uw rieten dak

Een rietgedekte villa bouwen kan een droom zijn, maar hiermee heb je ook meer onderhoud aan uw dak dan bij een villa met pannendak. Wat kun je doen om het riet in goeie conditie te houden?

  • Controleer het rieten dak; Hierbij kun je controleren op beschadigingen of veroudering. Doordat een dak blootgesteld is aan allerlei invloeden van buitenaf kan er vanalles gebeuren met het riet. 
  • Reinig uw rieten dak; Alg- en mosvorming komt veel voor bij een rieten dak. Door dit in de gaten te houden en te reinigen verbetert u de levensduur maar ook de uitstraling.
  • Vervang het riet; Uit inspectie kan blijken dat er riet vervangen moet worden. Dit kan het hele rieten dak zijn, maar ook alleen de beschadigde plekken. 

Meer weten over een rietgedekte villa bouwen of wat de gevolgen kunnen zijn van een slecht onderhouden rieten dak? Lees hierover meer op onze website en in ons blog; Hoe u uw rieten dak goed onderhoudt: belangrijke tips

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Uw eigen rietgedekte villa bouwen? Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.