Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Schuurwoning bouwen met Lichtenberg Exclusieve villabouw

Bent u van plan een schuurwoning te bouwen? Lees hier meer over in ons blog.

Wonen in uw eigen schuurwoning

Houd je van de natuur en landelijke omgeving? Wonen in een schuurwoning is dan geweldig project! Jouw eigen woning naar wens in een prachtige omgeving. De specifieke bouwstijl onderscheid zich van andere villa's maar kan net zo veel comfort en ruimte bieden als een 'normale' villa. Ruimtes worden vaak zo ingedeeld dat het heel open is en door het toepassen van grote ramen ontstaat er een verbinding met het buitenleven. 

Meer lezen? Lees dan het blog van Lichtenberg Exclusieve Villabouw; Schuurwoning bouwen: Wonen in een prachtige schuurwoning

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen!

Uw eigen villa bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Uw eigen schuurwoning bouwen? Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.