Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Schuurwoning te Enschede

De ‘schuurwoning’ dankt haar karakteristieke en stoere uitstraling aan de bijzondere combinatie van landelijke en moderne elementen.

Omschrijving Schuurwoning te Enschede

De strakke entree met hoge glazen pui, die tot aan de verdieping rijkt, zorgt voor een open en licht karakter en steekt fraai af tegen de rietgedekte kap.

De begane grond dankt haar prachtige lichtinval aan de vele glazen wanden, wat zorgt voor een open gevoel. Vanuit de entree komt u in de ruime woonkeuken, waar de sfeer van buiten naar binnen is doorgetrokken. In deze keuken mag geleefd worden. De eiken kolommen en scheerlijnen in het riet geven deze villa een landelijke sfeer. Tegelijkertijd zorgen de aluminium kozijnen en het zink werk voor een strakke en moderne touch.

Dankzij de vide ontstaat er extra veel daglicht op de 1e verdieping en wordt het ruimtelijke gevoel dat deze villa biedt nog eens versterkt. Gecombineerd met de bosrijke omgeving van Twente is deze villa een genot om in te wonen.

Bekijk deze villa ook op onze website: Schuurwoning te Enschede

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.