Villa te Enschede

De ‘schuurwoning’ dankt haar karakteristieke en stoere uitstraling aan de bijzondere combinatie van landelijke en moderne elementen.

Indeling:
De strakke entree met hoge glazen pui, die tot aan de verdieping rijkt, zorgt voor een open en licht karakter en steekt fraai af tegen de rietgedekte kap.

De begane grond dankt haar prachtige lichtinval aan de vele glazen wanden, wat zorgt voor een open gevoel. Vanuit de entree komt u in de ruime woonkeuken, waar de sfeer van buiten naar binnen is doorgetrokken. In deze keuken mag geleefd worden. De eiken kolommen en scheerlijnen in het riet geven deze villa een landelijke sfeer. Tegelijkertijd zorgen de aluminium kozijnen en het zink werk voor een strakke en moderne touch.

Dankzij de vide ontstaat er extra veel daglicht op de 1e verdieping en wordt het ruimtelijke gevoel dat deze villa biedt nog eens versterkt. Gecombineerd met de bosrijke omgeving van Twente is deze villa een genot om in te wonen.

U heeft bouwplannen? Neem contact met ons op: