Verrassende villa

Een landelijke villa, vol verrassingen en overal een ander aanzicht. De villa gaat naadloos op in de omgeving en is een woning om verlieft op te raken!

Omschrijving van de villa

Deze rietgedekte villa heeft door haar unieke ontwerp een zeer warme uitstraling die steeds weer een verrasing met zich meebrengt. Vanaf de straat oog het als een bescheiden villa. Een oprit met grind, raamluiken, potdekselwerk, het doet allemaal erg knus en gezellig aan. De achtergevel, met robuuste houten veranda, geeft de villa een zekere 'body' en zorgt voor een stoere uitstraling. De vele hoeken, verspringingen en grote overstekken in het ontwerp maken het tot een villa die vanuit elke hoek een andere 'snoet' heeft. Pas als je helemaal rond de villa bent gelopen wordt duidelijk dat het bepaald geen kleintje is. De afmetingen betreffen maar liefst 14 bij 18 meter! Dit wordt ook duidelijk bij het binnentreden van de villa. Een straatgerichte woonkamer, die ruimte biedt aan de werkruimte, is royaal opgezet. Via dubbele schuifdeuren is de woonkeuken met een waseiland, eettafel voor acht personen en een sfeerhaard toegankelijk. Via de keuken is de berging toegankelijk en met een open verbinding ook de tv-kamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden, waarbij de masterbedroom beschikt over een eigen badkamer en een inloopkast met een oppervlakte van maar liefst 10 m2. Wie wil dat nu niet?!

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft. ?