Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Verrassende, rietgedekte villa

Een landelijke villa, vol verrassingen en overal een ander aanzicht. De villa gaat naadloos op in de omgeving en is een woning om verliefd op te worden!

Omschrijving rietgedekte villa in 't Gooi

Deze rietgedekte villa heeft door haar unieke ontwerp een zeer warme uitstraling die steeds weer een verrassing met zich meebrengt. Vanaf de straat oog het als een bescheiden villa. Een oprit met grind, raamluiken, potdekselwerk, het doet allemaal erg knus en gezellig aan. De achtergevel, met robuuste houten veranda, geeft de villa een zekere 'body' en zorgt voor een stoere uitstraling. De vele hoeken, verspringingen en grote overstekken in het ontwerp maken het tot een villa die vanuit elke hoek een andere 'snoet' heeft. Pas als je helemaal rond de villa bent gelopen wordt duidelijk dat het bepaald geen kleintje is. De afmetingen betreffen maar liefst 14 bij 18 meter!

Dit wordt ook duidelijk bij het binnentreden van de villa. Een straatgerichte woonkamer, die ruimte biedt aan de werkruimte, is royaal opgezet. Via dubbele schuifdeuren is de woonkeuken met een waseiland, eettafel voor acht personen en een sfeerhaard toegankelijk. Via de keuken is de berging toegankelijk en met een open verbinding ook de tv-kamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden, waarbij de masterbedroom beschikt over een eigen badkamer en een inloopkast met een oppervlakte van maar liefst 10 m2. Wie wil dat nu niet?!

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie:

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, PinterestLinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.