Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Klassiek herenhuis te Schiedam

Een klassiek vormgegeven herenhuis, met een verrassend modern interieur. Met aan de achterzijde van de woning een royale aanbouw!

Omschrijving Herenhuis te Schiedam

Voordat de bewoners zich konder uitleven op het ontwerp van de woning, moesten eerst de voorwaarden van de gemeente in acht worden genomen. De belangrijkste voorwaarde was dat het geen jaren '20 woning met grote overstek en een hoog, puntig dak mocht worden. Een jaren ‘30 villa met verspringen in de daklijn genoot de voorkeur. Gelukkig was dit ook in lijn met de wensen en gedachtes van de bewoners. Dit resulteerde in een klassiek herenhuis waarbij de verrassing aan de achterkant van de woning te zien is. Vanaf de straat gezien is de villa al imponerend, echter de achterzijde bevestigt het!

Een klassiek ogende buitenkant, maar een modern en strak ontworpen interieur. Een open L-vormige indeling, waarbij de woonkamer en keuken worden gescheiden door een tv-wand en open haard. De royale woonkeuken is over de hele diepte van de woning geplaatst, dit zorgt voor veel lichtinval en ruimte. Voor de kinderen is een eigen speelkamer gerealiseerd. In de entree zijn de witte hardhouten trap en de schitterende kroonluchter echte eye catchers. Op de verdieping is de masterbedroom, inclusief inbouwkasten en ruime badkamer ensuite, gesitueerd. Verder zijn er twee slaapkamers en een extra badkamer te vinden. Een vaste trap biedt toegang tot de zolderruimte.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.