Klassiek herenhuis

Een klassiek vormgegeven herenhuis, met een verrassend modern interieur. Tevens herbergt de achterzijde van de woning een royale aanbouw!

Omschrijving van het herenhuis

Voordat de bewoners zich konder uitleven op het ontwerp van de woning, moesten eerst de voorwaarden van de gemeente in acht worden genomen. De belangrijkste voorwaarde was dat het geen jaren '20 woning met grote overstek en een hoog, puntig dak mocht worden. Een jaren ‘30 villa met verspringen in de daklijn genoot de voorkeur. Gelukkig was dit ook in lijn met de wensen en gedachtes van de bewoners. Dit resulteerde in een klassiek herenhuis waarbij de verrassing aan de achterkant van de woning te zien is. Vanaf de straat gezien is de villa al imponerend, echter de achterzijde bevestigt het!

Een klassiek ogende buitenkant, maar een modern en strak ontworpen interieur. Een open L-vormige indeling, waarbij de woonkamer en keuken worden gescheiden door een tv-wand annex open haard. De royale woonkeuken is over de hele diepte van de woning geplaatst, wat voor veel lichtinval geeft en het ruimtelijke gevoel bekrachtigt. Voor de kinderen is een eigen speelkamer gerealiseerd. In de entree zijn de witte hardhouten trap en de schitterende kroonluchter echte eye catchers. Op de verdieping is de masterbedroom, inclusief inbouwkasten en ruime badkamer ensuite, gesitueerd. Verder zijn er twee slaapkamers en een extra badkamer te vinden. Een vaste trap biedt toegang tot de zolderruimte.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.

Spreekt u liever één medewerkster van de afdeling verkoop?

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0548-513663. Wij helpen u graag uw droom te realiseren..

Immers u droomt wij realiseren