Partner

Lichtenberg Bouwbedrijf

Uw huis bouwen onder architectuur van droom naar daad. Van een lege kavel naar een onder architectuur gebouwd droomhuis.

Twee-onder-een-kap villa

Een 2-onder-1-kapwoning, of zoals wij het liever noemen, een geschakelde villa in de meest exclusieve wijk van Zeist, het Lyceumkwartier.

Omschrijving van de woning

Een twee-onder-een-kap woning, maar dan met de allures van een rietgedekte villa. In Zeist heeft Bouwbedrijf Lichtenberg twee van deze geschakelde villa’s gerealiseerd. Beide woningen hebben een eigen gezicht meegekregen, wat ervoor zorgt dat het alsnog unieke woningen zijn geworden. De wit gekeimde gevels en hardhouten potdekselwerk steken mooi af en de rieten dakbedekking maken maken de villa's helemaal af.

De verrassing van deze woningen zit ‘m in de ruimte die ze bieden. Een ruim bemeten begane grond, met grote woonkamer, een echte leefkeuken en een kantoor. Op de eerste etage zijn maar liefst vier slaapkamers gerealiseerd, waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast en badkamer ensuite. In de kap, de tweede etage, zijn ook nog eens twee slaapkamers gerealiseerd en ook hier is een badkamer gesitueerd.

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft. ?

Meer lezen over
'Twee-onder-een-kap villa'?

meer van deze professional

Moderne villa te Aerdenhout

Een rietgedekte hoogbouw villa met een eigentijdse uits...

Verrassende villa

Een landelijke villa, vol verrassingen en overal een an...

Villa te Zeist

Lanen met hoge dennen in een buurt aan de rand van het ...

Toon alle 26 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.