Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Twee-onder-een-kap villa

Een 2-onder-1-kapwoning, of zoals wij het liever noemen, een geschakelde villa in de meest exclusieve wijk van Zeist, het Lyceumkwartier.

Omschrijving geschakelde villa te Zeist

Een twee-onder-een-kap woning, maar dan met de allures van een rietgedekte villa. In Zeist hebben wij twee van deze geschakelde villa’s gerealiseerd. Beide woningen hebben een eigen gezicht meegekregen, wat ervoor zorgt dat het alsnog unieke woningen zijn geworden. De wit gekeimde gevels en hardhouten potdekselwerk steken mooi af en de rieten dakbedekking maken maken de villa's helemaal af.

De verrassing van deze woningen zit ‘m in de ruimte die ze bieden. Een ruim bemeten begane grond, met grote woonkamer, een echte leefkeuken en een kantoor. Op de eerste etage zijn maar liefst vier slaapkamers gerealiseerd, waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast en badkamer ensuite. In de kap, de tweede etage, zijn ook nog eens twee slaapkamers gerealiseerd en ook hier is een badkamer gesitueerd.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.