Partner

Lichtenberg Bouwbedrijf

Uw huis bouwen onder architectuur van droom naar daad. Van een lege kavel naar een onder architectuur gebouwd droomhuis.

Luxe landhuis te Ulvenhout

Dit prachtige landhuis met rietgedekt is werkelijk een lust voor het oog. Landelijk, imposant, ruimtelijk en uniek in zijn soort!

Over ons:

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.

Specifieke informatie:

In Ulvenhout, is dit prachtige landhuis gebouwd. Bij aankomst treft u een zeer imposante entree met eikenhouten palen, hoge raampartijen en een heuse overkapping. Door de vele ramen krijgt u ontzettend veel lichtinval bij de vide. De zwarte raamkozijnen staan in mooi contrast met de wit gestucte gevels en het antracieten trasraam. Het rieten dak begint laag in de kap en bevat aan de beide zijden incl. achterzijde drie dakkapellen die geïntegreerd zijn in de kap. Ook prominent aanwezig zijn de twee witte schoorstenen en heeft u de overkapping aan de achterzijde al gezien? U zit in ieder geval droog bij een eerste zomerbuitje.

De schuur annex gastenverblijf inclusief ruime bovenverdieping bestaat ook uit de wit gestucte gevels met rieten kap en vormt zo een mooi geheel met de villa. De tuin is zeer ruim en bevat een riant zwembad.

Op de begane grond lopen de woonkamer en woonkeuken naadloos in elkaar over en zijn beide straat- en tuingericht. Aan de linkerzijde bevinden zich ook nog een bijkeuken en een extra portaal. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Ook zijn er nog een separate toilet en douche aanwezig. Via de vlizotrap kunt u de zolder bereiken. Een fantastische villa met enorm veel woongenot!

Meer informatie:

Voor meer informatie, kijkt u dan op onze website: https://www.bouwbedrijf-lichtenberg.nl/ 

of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/lichtenbergbouw/

Meer lezen over
'Luxe landhuis te Ulvenhout'?

meer van deze professional

Landhuis in het bos

Een landhuis in een 'sprookjesbos'. Zo omschrijven de b...

Twee-onder-een-kap villa

Een 2-onder-1-kapwoning, of zoals wij het liever noemen...

Landhuis op de heuvel

Met dit landhuis, gebouwd op Landgoed De Zandhoeve midd...

Toon alle 27 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.