Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Rietgedekt landhuis te Ulvenhout

Dit prachtige landhuis met rietgedekt is werkelijk een lust voor het oog. Landelijk, imposant, ruimtelijk en uniek in zijn soort!

Omschrijving Rietgedekt landhuis te Ulvenhout

In Ulvenhout, is dit prachtige landhuis gebouwd. Bij aankomst treft u een zeer imposante entree met eikenhouten palen, hoge raampartijen en een heuse overkapping. Door de vele ramen krijgt u ontzettend veel lichtinval bij de vide. De zwarte raamkozijnen staan in mooi contrast met de wit gestucte gevels en het antracieten trasraam. Het rieten dak begint laag in de kap en bevat aan de beide zijden incl. achterzijde drie dakkapellen die geïntegreerd zijn in de kap. Ook prominent aanwezig zijn de twee witte schoorstenen en heeft u de overkapping aan de achterzijde al gezien? U zit in ieder geval droog bij een eerste zomerbuitje.

De schuur annex gastenverblijf inclusief ruime bovenverdieping bestaat ook uit de wit gestucte gevels met rieten kap en vormt zo een mooi geheel met de villa. De tuin is zeer ruim en bevat een riant zwembad.

Op de begane grond lopen de woonkamer en woonkeuken naadloos in elkaar over en zijn beide straat- en tuingericht. Aan de linkerzijde bevinden zich ook nog een bijkeuken en een extra portaal. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Ook zijn er nog een separate toilet en douche aanwezig. Via de vlizotrap kunt u de zolder bereiken. Een fantastische villa met enorm veel woongenot!

Bekijk dit landhuis ook op onze website: Landhuis te Ulvenhout

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw:

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie:

Bekijk onze website voor meer informatie:  www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.