Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Landhuis op de Veluwe

Af en toe heb je wel eens een uitschieter! Een exclusief landhuis op de Veluwe valt in deze categorie. Een prachtige, rietgedekte villa op een royale kavel.

Omschrijving Landhuis op de Veluwe

Het landhuis is gebouwd op een kavel met hoogteverschil. Onze architect had dit als uitgangspunt en dat heeft gezorgt voor deze prachtige droomvilla! De villa heeft een aantal klassieke onderdelen; zoals de wienersprossen in de ramen, het rieten dak en de luiken aan de voorzijde. In combinatie met de wit gekeimde gevels heeft de villa een moderne uitstraling. De villa is volledig onderkelderd waardoor er ontzettend veel ruimte ontstaat in de villa. Vanuit deze kelder is er direct toegang tot de buitenruimte.

Als je in de buitenruimte komt van deze villa zie je hoe prachtig er gebruik is gemaakt van het hoogteverschil in de kavel. De buitenruimte is voorzien van alle luxe; een zwembad voor verkoeling in de zomer, een jacuzzi om ook in de winter te genieten en een terras die volledig afgesloten kan worden zodat deze gebruikt kan worden in alle seizoenen.

Bekijk dit landhuis ook op onze website: Landhuis op de Veluwe

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Uw eigen landhuis bouwen? Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.