Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Woonboerderij te Markelo

In Overijssel staat deze riante woonboerderij te stralen. Deze woonboerderij met zijn warmrode steen en groene luiken een schitterend plaatje om te zien.

Omschrijving woonboerderij te Markelo

Vanuit de entree aan voorzijde kunt u de werkkamer, toilet en woonkeuken bereiken. Deze ruime woonkeuken bevat een groot kookeiland en deuren en-suite naar woonkamer met gezellige sfeerhaard, evenals werkkamer die te bereiken is via de centrale hal. Vanuit de woonkeuken is de ruime bijkeuken te bereiken voor het witgoed. De royale woonkeuken en woonkamer zijn tuingericht en voorzien van openslaande tuindeuren. Vanuit hier heeft u zicht op de ruime garage met geïntegreerde overkapping waar u heerlijk kunt genieten in de zomermaanden.

Op de verdieping is voldoende ruimte voor drie slaapkamers waarvan één met een zeer ruime inloopkast. Verder bevinden zich op de 1e verdieping een prachtige badkamer met separate toilet. De zolder is te bereiken middels een vaste trap waar zich nog een ruime kamer bevindt.

Al met al een schitterende woonboerderij met veel ruimte in én om huis.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.