Woonboerderij te Markelo

In Overijssel staat deze riante woonboerderij te stralen. Deze woonboerderij met zijn warmrode steen en groene luiken een schitterend plaatje om te zien.

Indeling

Vanuit de entree aan voorzijde kunt u de werkkamer, toilet en woonkeuken bereiken. Deze ruime woonkeuken bevat een groot kookeiland en deuren en-suite naar woonkamer met gezellige sfeerhaard, evenals werkkamer die te bereiken is via de centrale hal. Vanuit de woonkeuken is de ruime bijkeuken te bereiken voor het witgoed. De royale woonkeuken en woonkamer zijn tuingericht en voorzien van openslaande tuindeuren. Vanuit hier heeft u zicht op de ruime garage met geïntegreerde overkapping waar u heerlijk kunt genieten in de zomermaanden.

Op de verdieping is voldoende ruimte voor drie slaapkamers waarvan één met een zeer ruime inloopkast. Verder bevinden zich op de 1e verdieping een prachtige badkamer met separate toilet. De zolder is te bereiken middels een vaste trap waar zich nog een ruime kamer bevindt.

Al met al een schitterende woonboerderij met veel ruimte in én om huis.

Meer informatie

Kijk ook eens op onze website of op onze facebookpagina

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.