Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Herenhuis te Buitenkaag

Deze prachtige twee onder één kap woning te Buitenkaag lijkt op het eerste gezicht op een vrijstaande villa, niets is minder waar.

Omschrijving Herenhuis te Buitenkaag

Door de verschillende vormgeving van de voor- en achtergevel van beide villa’s heeft onze huisarchitect een unieke uitstraling aan beide huizen weten mee te geven. De warmrode steen en de zwarte gepotdekselde geveldelen zorgen voor een chique uitstraling.

Op de begane grond is zowel de woonkamer als de keuken voorzien van een gashaard en beide ruimtes zijn van elkaar gescheiden door prachtige taatsdeuren. De woonkeuken is hierbij aan de voorzijde gericht en met het heerlijke terras in de voortuin is het volop genieten langs het water.
Vanuit het riante trappenhuis bereikt u de 2e verdieping en zolder waar zich de zeer ruime slaapkamers bevinden, hierbij beschikt de hoofdslaapkamer over een inloopkast en een badkamer ensuite.

De tuin is deels lager gelegen dan de villa zelf en hierdoor heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over de riante tuin.

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.