Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Stadsvilla te Hooglanderveen

Deze luxe rietgedekte stadsvilla is in één woord een droomhuis. Stoere kenmerken zoals de schoorsteen en het potdekselwerk maken de villa fantastisch!

Omschrijving stadsvilla te Hooglanderveen

Deze klassieke stadsvilla te Hooglanderveen is een echte blikvanger. Onze huisarchitect heeft alle wensen en eisen weten te bundelen en dit heeft tot dit geweldige ontwerp geleid.

De villa te Hooglanderveen is zo op de kavel gesitueerd dat de belangrijke woonfuncties gericht zijn op de straat- / tuin- en zonzijde. Door te spelen met een lage en hoge gootlijn ontstaat er een spannend beeld. De villa heeft veel details waardoor het haar eigen karakter heeft gekregen.

Bekijk deze villa ook op onze website: Stadsvilla te Hooglanderveen

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Uw eigen rietgedekte villa bouwen? Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.