Landhuis op de heuvel

Met dit landhuis, gebouwd op Landgoed De Zandhoeve midden tussen het groen van De Veluwe, woon je echt 'op stand'.

Omschrijving van het landhuis

Op de plek waar een voormalig landhuis heeft gestaan dat in 1912 door een architect uit Haarlem is ontworpen, moet natuurlijk een landhuis komen te dat minimaal aan dezelfde verwachtingen voldoet. Samen met de opdrachtgevers heeft Bouwbedrijf Lichtenberg intensief samengewerkt met als resultaat een landhuis dat bovenop een heuvel is gebouwd, tussen het schone groen van De Veluwe, dat alle verwachtingen overtreft. Het landhuis is in lijn met de stijl van het voormalige landhuis met haar luiken en houten geveldelen. De voordeur van het nieuwe landhuis zit zelfs bijna op dezelfde plek als bij de oude villa. De rieten kap zorgt voor een landelijke, maar tegelijk een chique uitstraling. Bij het oprijden van de oprijlaan maakt het landhuis een bescheiden indruk, totdat de rechterzijgevel in zicht komt! De grote veranda, dat tevens dienst doet als balkon voor de master bedroom garandeert in de zomermaanden heerlijk toeven. Bij dit landhuis klopt eigenlijk alles: de locatie, het ontwerp, en het eindresultaat!

Over ons

Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail. In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar Bouwbedrijf Lichtenberg garant voor staat is de realisatie van uw droomhuis in goede handen. Doordat elke woning op maat wordt ontworpen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever, vragen wij u om contact met ons op te nemen als u vragen over één van onze villa’s heeft.