Profielfoto van Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Lichtenberg Exclusieve Villabouw
Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Landhuis te Vierhouten

Met dit landhuis, gebouwd op Landgoed 'De Zandhoeve' midden tussen het groen van De Veluwe, woon je echt 'op stand'.

Omschrijving Landhuis te Vierhouten

Op de plek waar een voormalig landhuis heeft gestaan dat in 1912 door een architect uit Haarlem is ontworpen, moet natuurlijk een landhuis komen te dat minimaal aan dezelfde verwachtingen voldoet. Samen met de opdrachtgevers heeft Lichtenberg Exclusieve Villabouw intensief samengewerkt met als resultaat een landhuis dat bovenop een heuvel is gebouwd, tussen het schone groen van De Veluwe, dat alle verwachtingen overtreft.

Het landhuis is in lijn met de stijl van het voormalige landhuis met haar luiken en houten geveldelen. De voordeur van het nieuwe landhuis zit zelfs bijna op dezelfde plek als bij de oude villa. De rieten kap zorgt voor een landelijke, maar tegelijk een chique uitstraling. Bij het oprijden van de oprijlaan maakt het landhuis een bescheiden indruk, totdat de rechterzijgevel in zicht komt! De grote veranda, dat tevens dienst doet als balkon voor de master bedroom garandeert in de zomermaanden heerlijk toeven. Bij dit landhuis klopt eigenlijk alles: de locatie, het ontwerp, en het eindresultaat!

Over Lichtenberg Exclusieve Villabouw

Sinds 1935 bouwen wij de meest prachtige villa’s! Een rietgedekte villa, een statig herenhuis, een moderne stadsvilla of juist een landelijke jaren ’30 villa. Iedere villa is exclusief gebouwd en gebaseerd op wensen, smaak en dromen van de opdrachtgever!

Onze kracht? De begeleiding van A tot Z: vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot en met de overdracht van de sleutel. Wij regelen alle vergunningen, zorgen voor de communicatie met de welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Voor u een zorgeloos bouwproces en extra genieten van het eindresultaat.

Al onze villa’s worden traditioneel gebouwd door onze eigen timmerlieden en metselaars. Onze huisarchitect heeft jarenlange ervaring en veel oog voor detail, al uw wensen en dromen worden meegenomen in het ontwerp. Niet onbelangrijk en geruststellend: onze calculators berekenen de kosten, vooraf! In combinatie met het hoge afwerkingsniveau waar wij garant voor staan, is de realisatie van uw droomhuis in goede handen! Heeft u vragen over één van onze villa's, neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis brochure aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.lichtenbergvillabouw.nl

Volg Lichtenberg Exclusieve Villabouw ook op Instagram, Pinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates.