Profielfoto van Kachelhuus Van der Vlist

Kachelhuus Van der Vlist

Galvanistraat 20, 6716 AE Ede

Over ons

De naam: ''t Kachelhuus' is al meer dan 30 jaar een begrip in Ede en omgeving.

't Kachelhuus

Kom eens kijken, de showroom wordt doorlopend aangepast om je te kunnen laten genieten van de vele variaties van vuur! Of de olie, duurder of goedkoper wordt, het lijkt geen verschil te maken, de kosten van het aardgas blijven stijgen, we helpen je graag om die kosten terug te dringen. Met een houtkachel, een inzetkachel, maar ook met een gaskachel vrijstaand of ingebouwd ben je goedkoper uit.

Inzetkachels
Verander je energieverslindende en tochtende openhaard, met een inzetkachel in een zuinige en sfeervolle efficiënte kachel, ook renovatie van het rookkanaal met een voering van rvs kunnen ze bij 't Kachelhuus verzorgen.

Houtkachel en Speksteenkachels

Net als bij andere warmtebronnen zijn de houtgestookte kachels in veel uitvoeringen leverbaar. Speksteen heeft de eigenschap warmte op te slaan en geleidelijk af te geven.
Nieuw is de Boxer, brandend opgesteld, met gegoten panelen aan de zijkant die de warmte opslaan en (tot wel 10 uur later) geleidelijk afgeven.

Inbouwhaarden op gas en hout

Ze kunnen de mooiste creaties maken: strak, met een natuursteen lijst of plateau, ook klassiek met een stijlvolle schouw, je vindt het in de showroom.

Merken die wij o.a. verkopen
Altech - Barbas - Bellfires - Buntfires - Contura - Dovre - DRU - Faber - Have - ILD - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Leenders - Morsø - Nordpeis - Oxford haarden - Rookgasventilator.nl - Schiedel Metaloterm - Spartherm - Stuv - Trimline fires - Wanders.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl

Openingstijden showroom:

maandag en ochtenden: op afspraak
dinsdag t/m vrijdag: 12:00 – 17:00
vrijdagavond: op afspraak
zaterdag: 10:00 – 16:00

Bedrijfsfilm

Meer informatie

Kijk voor meer info en aanbiedingen op www.kachelhuus.nl


 

 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Charlton & Jenrick - Contura - Duroflame - Element4 - HAVÉ Verwarming - JAcobus - Jydepejsen - Jøtul - Kalfire - Leenders Haardkachels - Morsø - Nestor Martin - Nordpeis - Olsberg - Oxford Haarden - Rookgasventilator.nl - Scan - Trimline Fires - 
Bekijk de artikelen van deze 19 merken