Profielfoto van Openhaarden Centrum Deurne

Openhaarden Centrum Deurne

Florijn 5, 5751 PC Deurne
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
10:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Open Haarden Centrum Deurne: Vuur als bron van inspiratie en gezelligheid in uw woonkamer.

Openhaarden Centrum Deurne ook bekend onder de naam OHC Deurne is sinds 1906 leverancier van alle producten op het gebied van Sfeerverwarming. Na zich jarenlang in de Kerkstraat te hebben gevestigd is de showroom van OHC Deurne tegenwoordig te vinden op het industrieterrein Rijt West van Deurne waar het een grote showroom heeft van 1200 m2. In deze showroom vind u alles op het gebied van haarden en kachels zoals: - Houtkachels - CV Houtkachels - Gashaarden - Gaskachels - Speksteenkachels - Pelletkachels - Elektrische haarden - Schouwen - Zeer grote voorraad aansluit materialen - Dubbelwandig roestvrijstalen kachelpijp.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie HIER voor meer informatie. 

Meer informatie
Bent u op zoek naar een haard of kachel maar u weet niet wat de mogelijkheden binnen uw situatie zijn? Geen enkel probleem, kom dan vrijblijvend langs in onze showroom en laat u door de medewerkers van OHC Deurne inlichten naar de mogelijkheden in uw situatie. Wanneer u van liever een afspraak maakt zodat u in onze showroom meteen aan de beurt bent op uw gewenste tijdstip dan kunt u naar de website van OHC Deurne om daar alvast een afspraak in te plannen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom met een kop koffie en een haardvuur op de achtergrond.

Openhaarden Centrum Deurne is zeer gunstig gelegen aan de N270 en makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. U vindt ons op bedrijventerrein ’t Rijt West in Deurne.

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Attika - Barbas - Bellfires - Contura - Dielle - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Element4 - Faber - Hase - JAcobus - Jolly Mec - Jøtul - Kalfire - Leenders Haardkachels - MCZ - Morsø - Nordic Fire - Nordica Extraflame - Nordpeis - Scan - Stovax & Gazco - Trimline Fires - Varde Ovne - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 28 merken