string(1) "b"
Profielfoto van Haardencentrum Alkmaar

Haardencentrum Alkmaar

Wolvenkoog 5, 1822 BE Alkmaar
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Gezelligheid, sfeer en warmte ontstaat zodra de haard aangaat... Haardencentrum Alkmaar biedt u een uitgebreid assortiment aan haarden, kachels en schouwen in alle vormen en maten. Samen met u komen wij uit bij de haard op maat, specifiek naar uw wens!

Haardencentrum Alkmaar is al meer dan twee decennia lang een begrip in Noord-Holland op het gebied van luxe en exclusieve sfeerverwarming. Onze eigentijdse showroom herbergt een ruim assortiment haarden, kachels en schouwen van diverse leveranciers. Van modern tot klassiek, van tijdloos tot uniek, naadloos passend in elk denkbaar interieur. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerktrajecten die aansluiten bij uw persoonlijke woonstijl. Een houthaard geïntegreerd in een tv-meubel? Een doorkijkhaard als verbinding tussen keuken en living?

Een cv haard als eyecatcher die tevens bespaart op de maandelijkse stookkosten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen brengen we uw wens in kaart en zoeken naar de meest passende oplossing. Ons team van experts bestaat uit gecertificeerde vaste medewerkers die garant staan voor vakmanschap, veiligheid en verantwoordelijkheid.
Zij begeleiden u in het gehele traject van oriëntatie tot de ingebruikname van uw haard of kachel.

Nieuwsgierig? We verwelkomen u graag in onze showroom.

Aangesloten bij