Partner

Haardencentrum Alkmaar

Gezelligheid, sfeer en warmte ontstaat zodra de haard aangaat... Haardencentrum Alkmaar biedt u een uitgebreid assortiment aan haarden, kachels en schouwen in alle vormen en maten. Samen met u komen wij uit bij de haard op maat, specifiek naar uw wens!

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel/Visie

Een nieuwe lijn liftdeurhaarden
Uniek voor alle Totem liftdeurhaarden is dat in open toestand de deur alsmede de lijsten “onzichtbaar” zijn en u kunt genieten van een knapperend haardvuur als in een traditionele openhaard. In gesloten toestand heeft de haard een hoog rendement. De haard levert meer warmte dan een openhaard terwijl deze minder hout verbruikt.
 
Ons beroep
Een onderneming op maat, geheel gewijd aan één enkel doel: ‘het fabriceren van hoog kwalitatieve haarden!Â’ Al meer dan vijftien jaar ontwerpen en produceren wij onze haarden conform de hoogste eisen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn het bewijs van onze vakbekwaamheid.
 
NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl  
 
 
Uw creatie
Totem haarden, stuk voor stuk uniek en speciaal ontworpen voor U. De haard zal een centraal element worden in uw (toekomstige) woning. Een groot assortiment liftdeurhaarden laat toe vorm te geven aan de meest gewaagde projecten.
artikelen

Service & Onderhoud

Haarden & kachels hebben jaarlijks een service - en onderhoudsbeurt nodig. Het advies van levera...

Vuur in zijn puurste vorm 

Praat je over vuurbeleving, dan praat je over Totem! Lees hieronder meer over de Totem Technika...

Toon alle 4 artikelen
collecties
Haardencentrum Alkmaar heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Wolvenkoog 5
1822 BE Alkmaar

072-5618445RECENSIES
CONTACT
Wolvenkoog 5
1822 BE Alkmaar

072-5618445