Partner

Haardencentrum Alkmaar

Haardencentrum Alkmaar is gespecialiseerd in luxe en exclusieve sfeerverwarming. Van klassiek tot eigentijdse en van tijdloos tot moderne kachels. Houtkachels, liftdeurhaarden en open- en gesloten gashaarden, elektrische haarden, vrijstaand of inbouw, met ons dealerschap van praktisch alle top-merken zijn de mogelijkheden wat ons betreft eindeloos. Een eigentijdse showroom met een ruime keuze. U bent welkom in onze sfeervolle showroom. Hier informeren wij u graag over de mogelijkheden, waarbij uw wens ons vertrekpunt is. Samen komen we uit bij de haard op maat, specifiek voor uw situatie.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel/Visie

Een nieuwe lijn liftdeurhaarden
Uniek voor alle Totem liftdeurhaarden is dat in open toestand de deur alsmede de lijsten “onzichtbaar” zijn en u kunt genieten van een knapperend haardvuur als in een traditionele openhaard. In gesloten toestand heeft de haard een hoog rendement. De haard levert meer warmte dan een openhaard terwijl deze minder hout verbruikt.
 
Ons beroep
Een onderneming op maat, geheel gewijd aan één enkel doel: ‘het fabriceren van hoog kwalitatieve haarden!Â’ Al meer dan vijftien jaar ontwerpen en produceren wij onze haarden conform de hoogste eisen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn het bewijs van onze vakbekwaamheid.
 
Uw creatie
Totem haarden, stuk voor stuk uniek en speciaal ontworpen voor U. De haard zal een centraal element worden in uw (toekomstige) woning. Een groot assortiment liftdeurhaarden laat toe vorm te geven aan de meest gewaagde projecten.
 
artikelen

Daar is hij dan - eindelijk!

De IRON DOG 7 werd eind vorig jaar in Japan geïntroduceerd. Deze geavanceerde viervoeter is vanaf a...

collecties
Haardencentrum Alkmaar heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Wolvenkoog 5
1822 BE Alkmaar

072-5618445artikelen

Daar is hij dan - eindelijk!

De IRON DOG 7 werd eind vorig jaar in Japan geïntroduceerd. Deze geavanceerde viervoeter ...

collecties
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Wolvenkoog 5
1822 BE Alkmaar

072-5618445