Partner

Haardencentrum Alkmaar

Gezelligheid, sfeer en warmte ontstaat zodra de haard aangaat... Haardencentrum Alkmaar biedt u een uitgebreid assortiment aan haarden, kachels en schouwen in alle vormen en maten. Samen met u komen wij uit bij de haard op maat, specifiek naar uw wens!

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel/Visie

Een nieuwe lijn liftdeurhaarden
Uniek voor alle Totem liftdeurhaarden is dat in open toestand de deur alsmede de lijsten “onzichtbaar” zijn en u kunt genieten van een knapperend haardvuur als in een traditionele openhaard. In gesloten toestand heeft de haard een hoog rendement. De haard levert meer warmte dan een openhaard terwijl deze minder hout verbruikt.
 
Ons beroep
Een onderneming op maat, geheel gewijd aan één enkel doel: ‘het fabriceren van hoog kwalitatieve haarden!Â’ Al meer dan vijftien jaar ontwerpen en produceren wij onze haarden conform de hoogste eisen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn het bewijs van onze vakbekwaamheid.
 
Uw creatie
Totem haarden, stuk voor stuk uniek en speciaal ontworpen voor U. De haard zal een centraal element worden in uw (toekomstige) woning. Een groot assortiment liftdeurhaarden laat toe vorm te geven aan de meest gewaagde projecten.
artikelen

Daar is hij dan - eindelijk!

De IRON DOG 7 werd eind vorig jaar in Japan geïntroduceerd. Deze geavanceerde viervoeter is vanaf a...

collecties
Haardencentrum Alkmaar heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Wolvenkoog 5
1822 BE Alkmaar

072-5618445RECENSIES
CONTACT
Wolvenkoog 5
1822 BE Alkmaar

072-5618445