Profielfoto van GLAZZ®

GLAZZ®

Marconistraat 6 8801 PM  FRANEKER

Over ons

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie. GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

Montage

Alle artikelen op www.glazz.nl worden als compleet product voor directe montage geleverd. Bij je product zit een montagehandleiding. Stapsgewijs kun je je product zelf monteren.

En als je niet zo handig bent, of gewoon geen zin heeft, dan biedt GLAZZ® een inmeet- en montageservice aan. 

Kenmerken GLAZZ

- Complete producten van glas voor directe montage
- Zowel standaard maten als maatwerk online berekend
- Inmeten en montage met garantie

Artikelen

meest recent

Keukenachterwand

Strak, hygiënisch en sfeervol Gemak, hygiëne en design komen samen in een keukenachterwand van GLAZZ®. Geen vieze voegen of geknapte tegels meer, maar een strakke en sfeervolle keukenachterwand. Een keukenachterwand van GLAZZ® is hittebestendig, duurzaam en eenvoudig te monteren. Wil je je keuken een snelle maar doeltreffende renovatie geven? Dan is een glazen achterwand ideaal voor jou. De keukenachterwand van glas plak je direct op de bestaande tegels! Zie je het zelf niet zitten om de keukenachterwand te monteren? Geen probleem, GLAZZ® biedt een inmeet- en montageservice. 

GLAZZ®

Glazen schuifdeur

Werk uw interieur af met glas Heeft u beperkte ruimte, een nis die u wilt aflsuiten, of ruimtes die u van elkaar wilt scheiden? Dan is een glazen schuifdeur een goede keuze. De schuifdeur zorgt voor privacy, maar geeft toch een ruimtelijk gevoel. GLAZZ® heeft twee typen schuifdeuren in haar assortiment. Glazen schuifdeur Boris heeft stoer RVS beslag en is leverbaar in zes standaard maten en als maatwerk. Bij glazen schuifdeur Olaf is het railsysteem netjes weggewerkt met een aluminium kap.   Beide deuren zijn leverbaar in zowel helder als satijnglas. Daarnaast kunt u kiezen voor een volvlak gelakte uitvoering of zeefdruk patronen. Alle producten van GLAZZ® zijn uitgevoerd in thermisch gehard veiligheidsglas.   Zie je het zelf niet zitten om de schuifdeur te monteren? Geen probleem, GLAZZ® biedt een inmeet- en montageservice.

GLAZZ®

Glazen achterwand

Snel, hygiënisch en strak! Dat bereikt u met een glazen achterwand in uw badkamer of toilet. Maar deze glazen wandbekleding heeft veel meer toepassingen en is ook geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of tuinhuis. Wij hebben rondom geslepen gekleurde glazen wandpanelen (geëmailleerd en gehard) van 6 mm en 8 mm in ons assortiment. Verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kunt u ook kiezen voor mat. Dit product is eenvoudig op maat te verkrijgen en binnekort ook online samen te stellen.

GLAZZ®

Glazen deur Stijn

Glazen deur Stijn Heeft u een hal weinig lichtinval? Wilt u een ruimte afsluiten, maar niet afscheiden? Of wilt u gewoon eens iets anders dan anders? Dan is een glazen deur dé oplossing. Glazen deur Stijn wordt compleet geleverd met robuust beslag met RVS finish. Het slot kan worden voorzien van een cilinderslot met drie sleutels. Glazen deur Stijn is geschikt voor kozijnen voor stompe deuren. Kies voor blank veiligheidsglas voor optimale transparantie of ga voor de chique uitstraling van satijnglas. De optionele volvlak gelakte uitvoering of zeefdruk patronen maken van Stijn een echte eye-catcher. Een personal touch bereikt u door een afbeelding krasvast en duurzaam op het glas aan te laten brengen met behulp van digitale print. Zie je het zelf niet zitten om de schuifdeur te monteren? Geen probleem, GLAZZ® biedt een inmeet- en montageservice.

GLAZZ®
Bekijk alle 10 artikelen