Partner

GLAZZ®

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie.

GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht glazz.nl

Glazen tafelblad op maat

Luxe en stijlvol

Het oude kastje van oma voorzien van een glazen blad? Of een tafelonderstel voorzien van een nieuw elegant en sfeervol blad?

Alle tafelbladen zijn gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas. Hierdoor is het tafel bestendig tegen alle weersomstandigheden. U kunt het glazen tafelblad dus ook voor buiten gebruiken!

Bij GLAZZ® kunt u online uw eigen tafelblad van glas zelf samenstellen. De glazen tafelbladen zijn in verschillende gedekte kleuren verkrijgbaar waarbij u kunt kiezen tussen glans en mat glas. Daarnaast kunnen wij het glazen tafelblad leveren in vier doorzichtige kleuren: grijs, groen, brons en blauw.

 

 

Breed kleurenpallet

De glazen tafelbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van geëmailleerd glas. Hierdoor blijft het glas door de jaren heen kleurecht. GLAZZ® biedt een breed kleurenpalet aan voor haar tafelbladen. Je kunt kiezen uit smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kun je ook kiezen voor mat glas.

Veiligheidsglas

Alle glazen tafelbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas. Hierdoor is hij hittebestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden. De glazen tafelbladen van GLAZZ® zijn dus uitermate geschikt voor eettafels en tuinmeubilair.

Meer lezen over
'Glazen tafelblad op maat'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.