Partner

GLAZZ®

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie.

GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht glazz.nl

Glazen deur Stijn

Glazen deur Stijn

Heeft u een hal weinig lichtinval? Wilt u een ruimte afsluiten, maar niet afscheiden? Of wilt u gewoon eens iets anders dan anders? Dan is een glazen deur dé oplossing.

Glazen deur Stijn wordt compleet geleverd met robuust beslag met RVS finish. Het slot kan worden voorzien van een cilinderslot met drie sleutels. Glazen deur Stijn is geschikt voor kozijnen voor stompe deuren. Kies voor blank veiligheidsglas voor optimale transparantie of ga voor de chique uitstraling van satijnglas. De optionele volvlak gelakte uitvoering of zeefdruk patronen maken van Stijn een echte eye-catcher. Een personal touch bereikt u door een afbeelding krasvast en duurzaam op het glas aan te laten brengen met behulp van digitale print.

Zie je het zelf niet zitten om de schuifdeur te monteren? Geen probleem, GLAZZ® biedt een inmeet- en montageservice.

Meer lezen over
'Glazen deur Stijn'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.