array(1) { ["path"]=> string(40) "www.glazz.nl/keukenwerkblad-configurator" }
Partner

GLAZZ®

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie.

GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht GLAZZ®

Werkblad van glas

Een compleet keukenblad van glas

Bent u uw verouderde of beschadigde keukenblad zat? Met een glazen keukenblad geeft u uw oude keuken weer allure. Indien gewenst wordt het blad compleet geleverd met spoelbak en/of kraan. Zorgeloze luxe!

Twijfel je over het zelf monteren van het werkblad van glas? 
Maak dan gebruik van de GLAZZ® inmeet- en montageservice.

Hittebestendig

Alle glazen keukenwerkbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van thermisch gehard glas. Hierdoor is hij hittebestendig. De werkbladen van GLAZZ® zijn dus uitermate geschikt voor in de keuken.

Op maat gemaakt

Bestel met de online wizard eenvoudig je eigen glazen keukenwerkblad op maat. Volg de wizard stap-voor-stap en vul alle gegevens in. Je kunt je eigen keukenwerkblad vormgeven. Daarbij kun je ook eventuele sparingen voor fornuis, wasbak en kraan opgeven. Op basis van de ingevoerde afmetingen en gekozen kleur wordt je keukenwerkblad getekend en berekent de wizard de prijs. Helder en eenvoudig!

Breed kleurenpalet

De glazen keukenwerkbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van geëmailleerd glas. Hierdoor blijft het glas door de jaren heen kleurecht. GLAZZ® biedt een breed kleurenpalet aan voor haar keukenwerkbladen. Je kunt kiezen uit smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kun je ook kiezen voor mat glas.

Meer lezen over
'Werkblad van glas'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.