GLAZZ®

Partner

Werkblad van glas

Een compleet keukenblad van glas

Bent u uw verouderde of beschadigde keukenblad zat? Met een glazen keukenblad geeft u uw oude keuken weer allure. Indien gewenst wordt het blad compleet geleverd met spoelbak en/of kraan. Zorgeloze luxe!

Twijfel je over het zelf monteren van het werkblad van glas? 
Maak dan gebruik van de GLAZZ® inmeet- en montageservice.

Hittebestendig

Alle glazen keukenwerkbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van thermisch gehard glas. Hierdoor is hij hittebestendig. De werkbladen van GLAZZ® zijn dus uitermate geschikt voor in de keuken.

Op maat gemaakt

Bestel met de online wizard eenvoudig je eigen glazen keukenwerkblad op maat. Volg de wizard stap-voor-stap en vul alle gegevens in. Je kunt je eigen keukenwerkblad vormgeven. Daarbij kun je ook eventuele sparingen voor fornuis, wasbak en kraan opgeven. Op basis van de ingevoerde afmetingen en gekozen kleur wordt je keukenwerkblad getekend en berekent de wizard de prijs. Helder en eenvoudig!

Breed kleurenpalet

De glazen keukenwerkbladen van GLAZZ® zijn gemaakt van geëmailleerd glas. Hierdoor blijft het glas door de jaren heen kleurecht. GLAZZ® biedt een breed kleurenpalet aan voor haar keukenwerkbladen. Je kunt kiezen uit smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kun je ook kiezen voor mat glas.

MEER VAN DIT BEDRIJF