Partner

GLAZZ®

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie.

GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht glazz.nl

Douchecombinaties

Voor elke douche een glazen oplossing!

Of u nu een douchedeur, douchewand of douchehoek zoekt, bij GLAZZ® bent u aan het juiste adres. De douchecombinaties van GLAZZ® kenmerken zich door een robuust, stijlvol en open ontwerp. Met de douche-oplossingen van GLAZZ® schermt u het douchegedeelte van uw badkamer op een elegante manier af.

De douchedeuren, douchewanden en douchehoeken zijn leverbaar in iedere maat. Al het bevestigingsmateriaal en beslag wordt meegeleverd waarbij u kunt kiezen uit verchroomd en RVS finish.

 

Douchedeuren

Heeft u een inloopdouche maar kunt geen passende douchedeur vinden? Geen enkel probleem. Onze glazen douchedeuren zijn leverbaar in vele maten. Naast de standaard maten is er de mogelijkheid om de douchedeur op maat te maken. Het design van de douchedeuren is slank en draagt bij aan een ruimtelijk effect in uw badkamer.

Douchewand

Een vaste douchewand als elegante afscheiding van uw doucheruimte. Houdt uw badkamer droog met behoud van een open look. Als u kiest voor satijnglas creëert u bovendien extra privacy.

Douchehoek

Jasmijn Helder Klein R_308_248.jpgNooit meer dweilen na het douchen. Met een glazen douchehoek schermt u het douchegedeelte van uw badkamer op een elegante manier af. U kunt weer naar hartelust spetteren! De douchehoek bestaat uit een vaste wand en een douchedeur.

Meer lezen over
'Douchecombinaties'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.