array(1) { ["path"]=> string(30) "www.glazz.nl/glazen-windscherm" }
Partner

GLAZZ®

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie.

GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht GLAZZ®

Glazen windscherm

Luwte en design: extra comfort in uw tuin en met de transparantie en luxe uitstraling van glas en RVS

Behoud het ruimtelijke effect in uw tuin en creëer tegelijkertijd luwte met een glazen windscherm. Met een glazen windscherm kunt u eerder maar vooral ook langer van uw tuin genieten.

Het windscherm kunt u in uw tuin of op uw dakterras plaatsen en eventueel aansluiten op een muur, wand of paal. Het geharde veiligheidsglas is naast de standaard blanke variant optioneel met grijs, brons (bruin), groen of blauw glas te bestellen voor een luxueuze uitstraling.

Achter het glas in het zonnetje, voortaan zit u in maart al in uw eigen tuin!

Fundering

Veilige en windbestendige montage is belangrijk bij het plaatsen van glazen windschermen. Daarom raden wij aan te zorgen voor de juiste fundering. Optioneel worden de glazen windschermen geleverd met bijpassende betonankers om in een betonnen fundatiebalk te storten. Of kies voor de reeds gestorte betonpoeren.

In het geval van montage op een muurtje of vlonder is bevestiging met chemische ankers of slotbouten aan te bevelen.

 

Inmeet- en montageservice

De glazen windschermen van GLAZZ® worden geleverd met duidelijke documentatie voor een eenvoudige en snelle montage.

Wilt u uw windscherm liever laten inmeten en/of monteren? Geen probleem! Na afstemming van een aantal kenmerken van uw locaite bieden wij u dit graag aan.

Meer lezen over
'Glazen windscherm'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.