Profielfoto van Forbo Flooring Systems

Forbo Flooring Systems

Industrieweg 12, 1566 JN Assendelft

Over ons

Forbo Flooring is een wereldwijd toonaangevende producent van vloeren zoals Novilon, Marmoleum, Allura en Coral.

Met de producten van Forbo bent u verzekerd van een fantastische vloer. Al meer dan een eeuw maken wij designvloeren van topkwaliteit en zijn wij specialist in vloerbedekkingen. Met ons complete productaanbod vindt u een geschikte vloer voor elke ruimte. We zijn de duurzaamste aanbieder in vlakke vloeren. Onlangs hebben wij een belangrijke stap gezet: Marmoleumvloeren zijn vanaf nu CO2 neutraal. Dat betekent dat Marmoleum niet bijdraagt aan klimaatverandering. Forbo is daarmee het eerste bedrijf dat een CO2 neutrale vloer produceert. 

Al onze collecties vindt u op www.forbo-flooring.nl. U kunt op onze site documenten downloaden, referentieprojecten bekijken, gratis kleurstalen bestellen of  uw eigen foto-uploaden in de vloerplanner en zien hoe mooi onze vloeren staan in uw eigen omgevinging.

Forbo Flooring Systems is een wereldwijde speler in vloerbedekkingen met een marktaandeel van meer dan 60%. Forbo Flooring systems is onderdeel van de Zwitserse Forbo Group en heeft 14 productielocaties en kantoren in 32 landen.