Novilon, design om op te leven

Eeen mooie vloer is de basis voor elke ruimte. Naast warm en uitnodigend moet deze ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid zijn.

Voelt goed, oogt goed, klinkt goed

Een mooie warme houtvloer voor in de woonkamer of betonlook vloer voor een kantoorloft: Novilon kan kamerbreed toegepast worden. Bijna elke vloer is verkrijgbaar op 2, 3 of 4 meter breed. Bovendien is elke vloer ftalaatvrij. Kies je vloer uit de ruime variatie aan dessins, van stoer terrazzo tot hout in hippe visgraat. Welke keuze je ook maakt, met Novilon kies je altijd voor een mooie en sterke basis.

Voelt goed
Novilon is comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Lichtverend en geschikt voor vloerverwarming, dus extra prettig aan de voeten.

Klinkt goed
Voor jou, omdat de geluiddempende werking het contact- en omgevingsgeluid aanzienlijk vermindert. Een rustige vloer dus. Ook voor je onderburen.

Oogt goed
Dessins die direct mooi zijn en ook mooi blijven. Een enorme keuze in kleuren. Zo is jouw vloer niet alleen uniek, maar oogt ook uniek.

De voordelen van Novilon

 • Duurzaam
 • Ftalaatvrij
 • Geluiddempend
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Tot 40 m2 los te leggen, herbruikbaar
 • Ideaal voor vloerverwarming en -koeling
 • Watervast
 • 100% antistatisch
 • Kamerbreed dus vrijwel naadloos
 • Nederlands ontwerp en fabrikaat
 • 15 jaar fabrieksgarantie

Zero Waste voorop

Alle Novilon collecties zijn 100% Dutch Design. Ze worden namelijk in Nederland ontworpen én gemaakt in onze hypermoderne fabriek in Coevorden waar Zero Waste voorop staat. Zo kunnen we direct inspelen op nieuwe trends en kleuren, en besparen we op transportkilometers. Daarmee bewijzen we het milieu een goede dienst. Net als met onze fabriek zelf. Want deze draait geheel op groene stroom en maakt gebruik van restafval. Bovendien zijn al onze producten ftalaatvrij.

Op weg naar een circulaire economie
Novilon past heel goed binnen een circulaire economie. Zo kan een Novilon vloer bij huishoudelijk gebruik tot 40 m2 los gelegd worden. Daardoor is deze makkelijk te verwijderen, te hergebruiken of te recyclen. Een goed voorbeeld van onze 4R principes: Reduce, Reuse, Recycle & Renew.

Hoe kies je jouw vloer?

Inspiratie met de vloerplanner
Wil je weten hoe een Novilon vloer er in jouw huis uitziet? Upload een foto van jouw eigen ruimte in onze vloerplanner en experimenteer. Zo zie je welk dessin en welke kleur het beste in jouw interieur past. Ga naar: Vloerplanner

Bestel een GRATIS staal

Heb je een Novilon vloer gekozen? Bestel dan gratis een staal van je favoriete kleur. Zo kun je de structuur en de kleur van de vloer thuis voelen, zien en ervaren. Ga naar: stalenservice

Ga voor het beste advies naar een Forbo dealer bij jou in de buurt
Deze vakmensen informeren je graag over prijzen, het installeren en onderhoud van onze vloeren. Vind je dealer hier: dealerlocator