Marmoleum als stoere basis

Weer verliefd op je eigen huis. Gezien in vtwonen op TV: Hoe combineer je een romantische smaak met een ‘mannelijke’ industriële stijl?

De wereld is een stuk mooier met kleur

Eva hoorde kleur en Eva voegt kleur toe. Want de wereld is een stuk mooier met kleur. Zeker voor het jonge stel Lisanne & Jelle. Na een lastige tijd is verandering in het huis echt iets wat onwijs welkom is. Zeker na wat er aan meubels stond (zo niet geschikt voor een jong stel). Maar goed, tijd voor kleur, een volwassen interieur en voor een interieur wat past bij beide smaken. Want man man man, dat verschilt weer mega. Gelukkig was daar Eva en Eva heeft ’t weer ‘genaild’.
Hoe combineer je een romantische smaak met een ‘mannelijke’ industriële stijl? Dus lees: zachte stoffen met veel kleur in combinatie met metaal en donkere kleuren? Stylist Eva kan dat. Met een stoere basis op de vloer, een krachtige mannelijke deur, de hal (wow) en een robuuste tafel voor Jelle. En de roze muur en kast, een heerlijke lichte (ook roze) bank, een paar planten en had ik al roze gezegd, voor Lisanne. Perfecte combi toch?

Ons Aanhuis momentje

Je zult het niet geloven, maar Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft ook niet stilgezeten in Alblasserdam. Onze vakmannen mochten zich verdiepen in de basis van de woning: de vloer. Niet alleen dat wat je ziet, wat uiteraard fantastisch is, maar ook dat wat eronder zit.

Marmoleum als stoere basis

Op de elektrische vloerverwarming ligt een marmoleum vloer (kleur VTW03 Duin) die past bij Lisanne én Jelle. De grijze kleur met strak uiterlijk zorgt voor een solide basis en past perfect in de stijl van Jelle. Door de spikkeltjes in de vloer krijg je een wat warmere uitstraling, de smaak van Lisanne.
Naast dat de vloer past bij beide smaken, zorgt marmoleum ook voor warmte. Of naja, de vloer staat bekend als een vloer dat gemakkelijk warmte doorlaat. Ideaal dus voor vloerverwarming.
En als je toch al getriggerd was om dat milieuvriendelijke, dan past een marmoleum vloer helemaal bij je. Marmoleum bestaat voor het grootste gedeelte uit lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. Allemaal natuurproducten die 100% biologisch afbreekbaar zijn.
Nog een voordeel van marmoleum? Het is een sterke vloer, hij kan wel tegen een stootje. En heb je je al voorgesteld hoe ideaal hij schoon te maken is? Exact: met plezier de dweil erdoor :-)

 

Bekijk 'm zelf in onze vloerplanner

Ga naar onze vloerplanner, upload je foto en bekijk zelf hoe mooi deze vloer past in jouw interieur.

Of bestel een gratis staal en voel, ruik en ervaar!