Foto: Forbo-introduceert-nieuwe-vinylcollectie-Novilon-Nova-Luxe

Forbo introduceert nieuwe vinylcollectie: Novilon Nova Luxe

Deze kwalitatieve vinylvloer wordt geleverd in extra brede en lange planken voor een luxe afwerking en is beschikbaar in 16 kleuren in hout- en betonlook.

De Nova Luxe collectie biedt kwalitatieve vinylvloeren die luxueus aanvoelen, voor mensen die optimaal gebruik willen maken van hun werkplek, praktijk of woning. Door de matte finish, het levensechte reliëf en de verdiepte v-groef is de nieuwe collectie niet van hout en steen te onderscheiden. De Nova Luxe collectie bevat 16 designs. 11 houttinten uiteenlopend van visgraat tot hongaarse punt en halfsteens, 5 betondessins in moderne grijstinten. De planken worden geleverd in verschillende formaten. De brede planken lopen naadloos in elkaar over waardoor er geen naden tussen de planken zichtbaar zijn.

Kwaliteit

De nieuwe vinylcollectie wordt geleverd in uitzonderlijke kwaliteit. De planken hebben een totale dikte van 3,0 mm, waarvan 0,7 mm bestaat uit de toplaag. Met een extra dikke toplaag voor nog meer bescherming tegen krassen en slijtage. Novilon Nova Luxe wordt kamerbreed geleverd in breedtes van twee of vier meter en kan tot veertig vierkante meter los gelegd worden. Ook is er aandacht besteed aan het effect dat het vinyl op de akoestiek in de ruimte waar de vinylvloer komt te liggen. Hierbij heeft de Novilon Nova Luxe een zeer hoge akoestische waarde van 17dB. Waardoor loopgeluid amper te horen is en aangenaam voelt in huis.

Duurzaamheid

Forbo staat voor creating better environments, en die belofte staat centraal bij elke vloer die Forbo levert. De Nova Luxe collectie is geproduceerd met 100 procent groene energie en zijn geheel Ftalaatvrij.* Is de vloer aan het einde van de levensduur en aan vervanging toe? Dan kan het materiaal gerecycled worden in Forbo’s eigen fabriek, waarmee weer nieuwe vloeren worden gecreëerd.

Meer van Forbo Flooring Systems
Reacties